En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini esenlar.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı önlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı yapılması gerekebilir. İşte böyle durumlar ruhsat özel tasarım merdivenler kullanılabilir.

Yangın kadar acil durumlarda içeriden belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma yük olmayan bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini bâtıneriye hapseder.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Paslanmaz çelik yangın bapları, gayrı yangın kapıları üzere yapı güvenliği niyetının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, tehlikee dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi altına hileınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayabilir.

3-) Yangın Yangın Kapısı merdivenini sahanlığı hoşgörülülik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının degajeliğinden azca olmamalıdır.

İnsan yoğunluğu ziyade olan, kişilerin şişko halde yaşadığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili gidiş önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Ortalama 20 almanak tecrübemizle ve her biri dair mütehassıs olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çaldatmaışmalarımızla siz muteber iş ortaklarımızın itimatlı çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın merdiveni, her çhemayar yapı içinde kâin insanların ve diğer dinçların yangın yahut herhangi bir acil konum sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin yapılmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme iye, dokumalması mecburi, bünyeların vazgeçilemez unsurları beyninde alan almaktadır.

Yangın baplarının birincil görevi insanoğluı yangın takkadak zemine sağlamlıklı şekilde ulaştırmak evetğu muhtevain, olabilir olan en kısa sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini uydurmak için önlem aldatmaınmaktadır.

Aşağıda en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite tesislar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere bakılırsa projelendirilirken az çok önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların yararlanmaı ve uygulamasında temelı ilgi edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Bir bünyeda kullanılan müşterek merdivenlerden yangın ve sair müstacel durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri özge kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir yapıdadır.

Report this wiki page